BJ Zoo Market & Central Park

Viktors familj skulle komma o hälsa på. En lillasyster och mamma ville hitta roliga marknader, så jag fick uppdraget tilldelat. Ryktet hade gått om Sabina… Jag tog dom till Beijing Zoo Market såklart! Som är en 7 vånings byggnad full av kläder, smycken, skor, accessoarer, väskor, småprylar som plånböcker, hårtänger, ditt och datt och allt möjligt.

För att du skall få ett hum om hur priserna är så kom jag därifrån med tre klänningar, två långkjolar, en plånbok i generös storlek och ett skärp, en rostfri silverring och två medelstora necessärer. Detta kostade mig 200 yuan sammanlagt. Beijing Zoo Market ligger nära Beijing Zoo och det är en Market, så namnet är inte så förvirrande som de låter.

Jag plåtade inte där inne, vilket känns dumt. Men som du säkert förstår, så kommer jag att åka tillbaka..
Istället tog jag bilder i central Park efter att vi shoppat och var på väg till Annie’s för att ta en bit mat. Annie’s är en av de mest prisbelönta restaurangerna i Beijing. Det är en italiensk barnvänlig restaurang med fantastisk service och budgetpriser. 38 Y För en Carbonara eller 28 Y för en liten. Ett glad vin 25 Y, en öl 20.

IMG_9775

IMG_9778

IMG_9780

Leave a Reply

Your email address will not be published.