Fixa Stilen

Ibland är mitt uppskjutarbeteende så pass extremt, att det tar mig 2 år att öppna en länk. Inte förrän jag låtit den där lappen jag stoppade i fickan under en semester i Torekov 2018 sitta på kylskåpet några veckor två år senare, så hände nånting. Häremellan hade t.om flyttat från ett land till ett annat och tydligen tyckt det var lättare att packa med lappen istället för att undersöka länken. En dag när den satt där på kylskåpet så provocerade den mig. Detta under perioden jag läste KOn Maris bok om städning och tyckte det var alldeles för rörigt på kylskåpet. Med så många lappar så ser man ju ingen lapp alls! Det var helt enkelt städdags. Först ut att sortera efter var denna lilla lappen från Torekov som hängt med himla länge. Spark Joy? Nej! Men nyfikenhet! :)

Och visst var jag himla glad som sparat lappen så länge! Länken ledde ju för fan till en vintagebutik. Nämligen Fixa Stilen.

Under dom 6 månader som kommer därefter så händer lite saker. Först o främst så börjar jag följa deras konto på Instagram och det tar inte lång tid innan jag lyckas bli himla upprörd över att en jätte fin klänning i gammel rosa hann bli såld till någon annan. Här lärde jag mig att man helt enkelt måste var lite på hugget om man ska ha något. Efter att jag sedan sett en bild där en scarf knytits till en FANTASTISK huvudbonad, så fick jag en briljant idé. Vi måste samarbeta. För att dessa kreationer och fina grejer spark massvis med joy hos mig.

Linda på Fixa Stilen knöt fyrkantig scarf till huvudbonad

Som en fotograf med kärlek till gamla grejer och fina mönster, så hörde jag av mig och hoppades på att hon nappar.

4 dagar senare står jag vid Post Nord uthämtningsställe i Enköping. “Wow, Nu händer det!!” stod jag och tänkte med bubblande glädje och entusiasm i kroppen då damen bakom kassan letade efter mitt paket. “Här står jag och hämtar ut första leveransen med grejer jag inte köpt, utan som skickats till mig för samarbete! Från en skitball vintage butik dessutom… Holy shit!”

Nu är helgen här och mitt jobbande/lekande/fröjdande börjar. I lådan finns massvis av fina grejer och mitt schema är fritt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.