Nattbad Pokertour Invitational 5år.

Såhär såg sista bordet ut

Ludde

Oscar

För femte året i rad var det Pokerturnering på Tynningö och för andra året i rad kom jag 4a, ett steg från pengar. I år var annorlunda från tidigare, då alla stammisar inte var med men däremot nya KTHare från Kristoffers skola. Jag hade heller inga egna brudar med mig, utan jag vara bara där som “Kristoffers brors flickvän” och värd. Hitta alla bilder här>>

Pokerkväll

Jag trivdes otroligt bra, och jag fick fantastisk hjälp av Malin som dessutom var bäst klädd under kvällen. Verkligen imponerad av en mörkblå glansig kort klänning, med en en kvinnlig lång kavaj till och svarta strumpbyxor. Till och med sminket var snyggt lagt, verkligen skitsnygg helhet. Visserligen hade vi Olympia som satte måttet på hur pass balklädda vi skall vara, men vi andra nådde inte upp så hon klädde ner sig. Kanske för att inte outshine oss andra och vi får väl tacka för de. Mig finns de såklart inga bilder på då jag hade kameran som fick slut på batteri lagom tills festandet började på riktigt. Så det finns inga härliga bastu eller poolbilder, men vi har minnena iaf. Jag fick äran att låna en jätte fin fransk röd liten balongklänning med underkjol av svärmor, men satan vad skönt de var att ta av den när de var dags att bada. då jag var skiträdd hela kvällen att jag skulle skada den. Framförallt rädd för cigaretthål, men den klarade sig utan en skråma.

Malin kom med sin Sambo Ludde dagen innan, och vi kunde börja förbereda för att göra lördagsförmiddagen så ostressig som möjligt. Kanske till och med hinna vara lite tjusig när gästerna kommer, de var också en stor skillnad mot de tidigare åren. Jag var klar när gästerna kom! Tack vare Malin!
Hon hjälpte också mig att färglägga Prizlistan. Jag började skissa med blyerts men de gick åt helvete, så jag tog en spritpenna i handen och körde på fri hand. De vart rätt bra! Jag ville inte fördärva mitt artwork med massa tråkiga siffror, så vi bestämde oss för att göra lite färgkordinerat istället.
Allt blått kostar si och så, allt rött kostar si och så osv.. Så nördarna fick tänka lite! Plus att spriten kostade 5 kr dl / 10. De blev knepigt när mörkret föll och de färgade lamporna gjorde sitt, så färgerna på prislistan blev otydliga men de verkade lösa sig ändå.

Och så maten..

Vi serverade fläskkarre (tydligen nacken på grisen.. ), egenmarinerad med honung, soya, thai sweet chili sauce, vitlök och rapsolja. Dessa grillade vi på klotgrill och serverade tillsammans med en enligt mig lite halvmisslyckad fransk potatissallad. Enda anledningen till att jag säger misslyckad är för att om jag inte varit så stressad, så hade jag gjort den bästa potatissallad de nånsin ätit. I salladen saknades mer salt, peppar, mer vinäger, mer olja och mild yoghurt. Det hade vi i dagen efter när vi åt lunch efter städning och f me vad gott de var! Utöver de hade vi surdegsbaguette, dragonsauce, turkisk youghurt / thai sweet chili sås och en tzatsiki som kunde haft mer vitlök i.
Men när man väl fyllt sin tallrik, så var de otroligt gott. Och köttet var guld och de hade Malin gjort marinaden till.

Vinnaren av Pokern vad Ludde, och Malin kom två. Helt otroligt par faktiskt. Hon till och med hjälpte till att starta bastun, trots att hon var förkyld och inte skulle basta. Så dessa två förtjänade de 980 kr de kammade hem den här kvällen, studenter som de är.

Och till alla er som var där, tack för en minnesvärd kväll.

6 thoughts on “Nattbad Pokertour Invitational 5år.”

 1. Åh Sanna va go du är! Det var en superhärlig helg och det var jätteroligt att få träffa er!! Sjukt bäst! O bilderna är sååååååååå fina :) Sammanfattningsvis: GRYMT!

  1. Hehe, Jag upptäkte precis att de ser lite tokigt ut med de bilderna som är fotade på höjden, men de skall jag nog kunna lösa =)
   Är glad att du gillade bilderna, och jag tror nog att jag har ytterligare ett par på dig om du är intresserad. Men jag har såklart lagt upp de bästa ;)

 2. Får tacka så mycket för en väldigt trevlig helg med god mat, galna rollspel, spännande poker, varma bad och ett underbart sällskap!
  Både jag och Malin hade en riktigt rolig helg och ser med glädje fram emot nästa år :)

  1. Tack själv! Synd bara att vi nästa år befinner oss i Peking och troligtvis inte är med.
   Men vi bör kunna ses över en Munchkin + Öl kväll innan vi åker! =)

 3. Mhm, juste ja! :) haha, Malin ville inte rätta :)
  Det känns bara lite jobbigt att jag inte har bilder på alla, men kameran lade ju av. Är fortfarande förbannad, kan inte fota mina skisser jag gjort under veckan för att jag har ingen kamera! Blir tokig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.