Dag 25. Tyresöremenissing

Jocke och Otto

Tjejerna och Dylan på lite godisbete

Här sitter Jocke och Otto nedanför häcken bredvid solrosrabatten och tittar på hönsen, som befinner sig på en ny del av tomten. Vi tog dom ner i trädgården för att se om de kanske hittar nåt gott där. Men de hade blivit för nervösa utan buren, så vi gav dom lite skydd.

Vi är lite långsamma idag då de var fest med P1 igår och sen vidare till D Lounge. Jag var inte på festen, men när jag och Jeanette åkte från henne strax innan 12 på natten och mötte upp Joakim på D Lounge var han hyfsat full och stod vid baren. Joakim tar sitt bakfyllebad just nu tillsammans med en George Martin bok. Jag själv pillar med min portfolio för att på måndag kunna visa upp lite av vad jag gör och kan för P1, som visat lite nyfikenhet. Först ut, bilder på fåglar och tjejerna. Tjejerna är ju inte fåglar, de är något annat.

Vi värmer på mat som Oscar lämnat i frysen då han åkte i fredags. Dom här risbollarna är gjorde på rismjöl och fyllda med jordnötssmör. Löjligt gott. Att äta en, två såna som avslut på en måltid är jätte trevligt. Du klämmer i dig massa ris i soya och dumplings i vinäger och absolut sista tuggan är en sån här.. Oj oj oj!

Leave a Reply

Your email address will not be published.