Jag göder mitt ekgo!

Vad i helvete är egko? Jo, en ny grej.. Ditt ekoego helt enkelt. Den där “fuck yeah” känslan du får av att se alla de där fina symbolerna på kvittot när du handlar massa ekovaror på Coop. De är ditt egko som säger till dig att du gjort bra.

Skogen skall också hållas fin. Den tillhör mig lika mycket som den tillhör dig. Städa alltid efter dig och tänk på att, du kan städa vilken skog som helst. Går du där ofta nog så är det ju värt de. Släng ner en sekatör i väskan och röj sly.

Ut och gå o i skogen med dig!! Sitt inte bara där!

Jag göder mitt egko när jag vattnar odlingarna, framförallt jordgubbarna. jag vet inte varför men, de känns så jäkla awesome att ha en jordgubbsodling.
En stor också!! Och de gör att jag slipper känna mig så tantig som har höns och trivs i trädgården. Tanter lägger väl fasiken inte en 2 x 1.5m yta på jordgubbar.
Att slyröja med sekatör i skog som inte ens är min, men som jag ser från mitt vardagsrum/sovrum göder mitt egko.
Jag vill se höga träd med vackra kronor och en härlig låg tillväxt nertill. Liljor, lingon och blåbär, inget mer. Jag vill inte titta på massa löjliga ekar och rönnar som sticker upp mitt i allting. De förstör min harmoni och de där städade idylliska. Så, de har jag spenderat dagen på¨. Att städa allmänningens skog.

Fast egentligen..

Fast egentligen så borde jag ju verkligen så spenat, mangold, morot och rovor. Men först måste mina förodlade tomater, pumpor och gurkor ut från gästrummet, där de stor lite olägligt till men iaf i solen. De måste ut så att nytt kan förodlas. Jag har en ide om hur jag kan göra ett temporärt växthus att ställa dom backarna i istället. Jag ska klura på de senare idag, och sen visa hur jag gjort. Men är nästan mest sugen på att ta min vitvinsbib, en filt och gå och lägga mig på båtbryggan.. Bygga upp en liten snyggsexig bränna. Men, de har jag fan inte tid med!

Leave a Reply

Your email address will not be published.