Hitta, rulla, kasta, flytta och placera sten. Bland annat…

Gårdagen var givande och fartfylld med mycket skit som blev gjort! och inte bara de, jag hade sällskap. Visserligen fick jag kliva upp klockan sex och åka till Årstaberg för att hämta hem de, men de är kärlek. Vi krattade resterande delar av tomten uppe vid bilen och byggde lite mur. Flyttade grovsopor, samlade sten från skogen och slet bort gammal jord för att skala fram den vackra bergshällen. Fint blev de! Så jäkla snyggt nerifrån vårat köksfönster nu med vyn upp till bilen. Snygga jäkla murar kommer fram från tre håll istället för bara massa, avfall från barrträd. Jag vill visserligen tycka att det här så kallade avfallet är vackert de med, men nån annanstans.

Att flytta runt sten var tungt som fan och lite jobbigt för ryggen, men jätte roligt. Vi rullade ner sten från skogen ovanför, som vi sen rullade vidare ner till våran tomt. Men de var stora 20, vad vet jag.. 30 kgs stenar som inte var de optimala att bara rulla hur som helst. Så de var knepigt, men hon är stark så de gick b Flyttade runt dom för att passa in dom snyggt, grus emellan och bakom, fundera och klura på vilken typ av sten vi vill ha nu osv osv.
Det här ska jag fortsätta peta med idag och även flytta mera sopor. Till och med markutjämna lite på absolut första delen av tomten, typish entrén kan man väl säga. Det blir asbra! Sen har jag en häck som skall demoleras och en annan som skall flyttas bort tre meter, men där är jag halvvägs redan. De går på en timme, eller två om man räknar in städningen som kommer per automatik efteråt.

Mera & Klara

Jag provade ett nytt sätt att måla på eftersom jag behöver ha bilder till min barnbok. Visserligen har jag lite andra tankar när de kommer till bilderna i boken men, men jag känner ändå att jag nånstans vill teckna de alla karaktärerna. De blev akrylmålning igår kväll innan hon åkte hem. Vilket kommer naturligt när maten står på kaminen och arbetskläderna åkt av. För vi har vi har ett stort ark med en halvfärdig tavla på liggande här, och desamma liggande hemma hos henne. Dessa slits fram vid kvällning, alltid. De blir skitfint, men tillslut vart jag så oinspirerad så jag började med nåt eget. Plockade fram mitt eget ritblock och började kladda färg där istället.

Leave a Reply

Your email address will not be published.