Jag väntar på att få vara med höns

Äntligen har jag fått svar från en jätte trevlig tjej i Järna som har några damer väntandes. Jag kastade på mig arbetskläderna för att gå ut och rusta upp buren som damerna skall få bo i. De ska få de så bra, så bra.. Jag ska ta hand om dom som om de vore mina bebisar. Har inga namn än, men lutar lite mot Mera & Klara. Jag håller nämligen på och skriver en barnbok, där huvudpersonerna har dessa namn. Annars, Gjördis och Greta? eller Anna och Lisa efter farmor Anna-Lisa? Bettan iofs, är ju nästan ett måste..

Jag är helt fullkomligt lyrisk nu, som ett litet barn kvällen innan ens födelsedag. Helt omöjligt att tänka på nånting annat.. Längtar efter hennes svar nu på att godkänna hela dealen, sen slänger jag in mig själv och Jocke i bilen. Hittade Ottos gammla hundbur i gäststugan jag kan transportera hem damerna i, de blir jättebra. Lite rädd för att de blir för trångt, men de får jag nog hjälp med i så fall. Gaaah!! Väntar intensivt på svar nu! Jag uppdaterar länken till min gmail 2 ggr i timmen, minst. Vilket dessutom är helt omöjligt för att jag har ju Mozilla Thunderbird installerat på datorn, vilket gör att de kommerr upp en ruta på skärmen som säger att jag fått mejl!
Men peppar, peppar. Kan ha hänt att jag såg mejlet för sent, de har trots allt gått 4 dagar.
Här hittade jag inspiration för hur man kan göra olika hus, mycket bra tips och tricks. Men de känns lite onödigt eftersom en timme efter att ha hittat den länken sprang på de perfekta huset, som dessutom säljs bara 500 m bort för bara 500 kr. Den är tydligen jätte tung så de krävs 4 pers och ett släp för att få hit den. Gediget byggd! Men de löser vi, gäller bara att smöra upp svärföräldrarna, höhö.
Livet flyter på så jäkla bra nu!

Höns fotade i Småland på Lantförskolan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.