Lämna bort barnen inför resan

image

Våra växter, samt Otto är de barnen vi har för tillfället. Och det är svårt att lägga ansvaret för deras liv i andras händer, men så får de bli. Växter hos farbror och Otto hos morbror med fästmö. Det blir kalas! Tant Jessica tyckte så hemskt mycket om Otto och hennes kärlek var med all säkerhet besvarad.

Under dagen har vi också kört flera vändor grovsopor. Jag trivs väldigt bra på miljöstationen. Framförallt när vi åkte första vändan, då lirade dom Kapten Röd på ganska ösig volym inne bland elektroniken/ farliga avfallen. Fest! Jag kunde inte hejda mig själv från att sjunga med och dansa lite.

GROVSOPOR hela natten, GROVSOPOR hela dan

När det kommer till grovsopor så är mina känslor ändå klyvna, eftersom jag vill verkligen bli av med skit, men jag har en tendens att börja elda allt som brinner när något väl ryker. Sen, i efter hand upptäcker jag att jag nu eldat upp hela strumplådan för att se hur mycket den brinner. Är helt enkelt lite rädd för att, jag glömmer bort vad som ska sparas.

Också läskigt att man vill hjälpa till att städa bort gammalt skit, men tänk om “gammalt skit” är nåt värdefullt?
Var tex rädd idag när jag smsade med Kristoffer om att vi skulle komma över och lämna växter, lite spel och annat. Han skrev en lista i ett sms med spel, växter, skärm, schack.

SCHACK?! Jag har eldat ett schack!! Har jag eldat Kristoffers schack? Aaah, Shit nu har jag gjort bort min inför familjen Emanuelson BIG TIME. Jag satte mig på golvet då jag blev lite yr och frågade Joakim.

– Älskling? Vad var det för speciellt med Kristoffers Schack? (Krsitoffer samlar på schack nämligen..)
– Det var från London..

Inuiti mitt huvud så ser jag mig själv slå mig själv i ansiktet. Minsta jag förtjänade där.
Joakim stannar upp och tittar på mig.
– Sanna? Var är Kristoffers schack?
Jag sitter kvar på golvet, biter mig i läppen, ler med panik i ögonen och svarar
– Jag vet inte, den kan ha gått upp i rök.
– Varför har du eldat sett schack?!
– Jag tyckte de var så gammalt och slitet! jag tänkte att de var nåt gammalt skit kvar som ändå ingen ville leka med, så jag typ städade bort de.
– Men de var ju fräscht och snyggt, ett sånt schack med en inbyggd lucka?
– Ja.. men jag visste inte att de var Kristoffers, jag trodde bara de var nåt gammalt 60 år gammalt skräp som legat här.
– Sanna, först och främst. Om du eldar ett gammalt 60årigt schack, så ringer jag hit gubbarna i antikrundan som får komma hit och smiska dig.

Men, de visade sig att schacket jag eldat, har varit ett pappersark med svartvita rutor på. Kristoffers fina schack var safe and sound under sängen tillsammans med andra sällskapsspel. Har vi tur kanske han kan posta en bild på de.

Leave a Reply

Your email address will not be published.