Planera planer & lista listor

Jag har varit skitkass på att publicera bilder med mina inlägg. Och jag är jätte ledsen för de. Men, det blir så många steg.. Så jag har valt att åtminstone skriva, sen kommer bilderna. Jag lovar. De kommer. Jag har alla bilder, bara inte i rätt storlek. Sen vill man ju peta lite på RAW bilderna för att få lite shysst färg osv osv.. Känner aldrig att jag har tid för såna roliga saker.

Vakna, mata Otto, Kaffe, ta ut tjejerna, byta deras vatten, kasta strö över marken utanför och under altanen, frukost, kanske duscha, på med arbetskläder och ut bryta gren eller nåt. Inte ens mina räkningar jag har hunnit betala. De ligger i en sån fin hög här med inbetalnings datum 03.31.

Sanna Virrpanna myntades ett tag i gymnasiet, av just den här anledningen.. Jag har uppenbarligen aldrig tid för nånting, men tar på mig mer och mer hela tiden. För att jag tycker om att planera och klura på idéer och planer.
Planera planer och lista listor som skall skrivas. Sen en en prioriteringslista för vilka listor som skall skrivas först. Men sen har jag så många att mina hjärna kortsluts.

Sätt alla planer på hold, hoppas på att nån förstår att du menar väl och gör de som ligger framför dina fötter just nu. Framför mina fötter just nu ligger obetalda räkningar, en kall kopp kaffe som ska drickas upp, lök och potatis som ska ner i jorden, pallkragar som skall fyllas med ny jord, nässlor som skall hämtas, ett bord som skall målas. Gärna också en stor häck + en hög ris som skall flyttas. Allt annat, måste sättas på hold. För min inre ro.
Annars kommer stressen.. Stress är negativt. Och inte bara det här, bilderna ska in. Alla inlägg skall korrekturläsas och länkar skall kollas att de stämmer.

Fakturorna bygger en hög sakta men säkert
– Gaaaah.

Men nu. Ska jag spela lite gitarr tillsammans med min kopp kallt kaffe..
Men det är en svart kopp, kanske solen kan värma upp de åt mig?

Leave a Reply

Your email address will not be published.