Saknar mina tjejer

Efter en lång dag ute med båten kom jag hem till tjejerna. Nu skyndar dom sig till växthuset där de bodde för att få maten jag bär i handen, vi hann bygga upp ett bra sätt att kommunicera på :)

Hela truppen bakom!

Dom är så fina!

Jag och mina Brahmabrudar

De vackra huset :)

Otto släntrar efter och letar färsk fågelskit, de är de gottigaste

Skulle åkt till Occupy men hade ingen remsa kvar och kortet var på vift, så jag stannade hemma och kontaktade dom istället för att få tillgång till hemsidan. Nu kan jag logga in och det ska jag göra, samt konverterade hemsidan till en bättre cms. WordPress is tha shit.

Skörda potatis och stapla ved

Med Kapten Röd, Amy Winehouse och Aplha Blondy i öronen har jag sjungitmig nästan hes medans jag släpat saker fram och tillbaka. Jag var ute idag för att skördade all potatis, fick ihop några kg. Vända sen fint all jord och planade ut de. Släpade sista ekdelarna till eldhögen och drog upp en jävla massa björk från nedre delen av tomten, staplade och täckte innan regnet kom. Bar in gamla salladspallkragarna till vedhuset, så de inte ruttnar i regnet. Tog också stödpinnarna från bönorna och tog bort till högen för pinnar i alla shapes and sizes (du vet aldrig när du behöver en shysst pinne, eller järnrör för den delen..) och då fick jag syn på den fina stegen jag byggt åt tjejerna. Dags att lägga den på eldhögen, för jag vill inte se den ruttna sönder. Att elda upp deras gamla grejer blir också ett avslut.

Men jag hade mitt avslut i helgen då jag städade upp alla fjädrar och högtryckstvättade burarna de sov i. Det var mycket jobbigare än jag trott och jag började gråta såklart, sån är jag. Men jag tog mig själv i kragen och fick de gjort. Nu fick deras halm och fjädrar berika svärmors potatisland. Jag sparade alla vackra fjädrar för att göra smycken av, men ett par av de finaste begravde jag i potatislandet där hon redan skördat. Det var mitt avslut. Mina sista ord ändå blir, förlåt tjejer för att jag inte tog hand om er.

Leave a Reply

Your email address will not be published.