Dag 13. Shopping och middag

Vi bestämde oss för att äventyra lite idag, trots stenhård kyla och dammig vind. Vi skulle gå till en park, som skulle ta en timme enligt kartan. Påfrestande väder gjorde att vi kände lite sug för lyxkaffe från Esquires efter de Japanska nudlarna. Därefter gick vi igenom The Place, satt en stund i solen och skulle sen fortsätta vandringen. Vid första rödljuset springer vi på Jaque, Yu Li och David som är påväg till de ryska området för att shoppa lite. Vi hängde på!

Pricking klänning i bomull
Joakim köpte sig en mössa äntligen och jag en otroligt söt prickig historia från en butik som hette Pull and Bear. Yu Li och David försvann för att hjälpa till med middagen som vi alla skulle till senare ikväll, så vi gick med Jaque till Ritan Park. Som var den mer realistiska parken att promenera till, enligt de andra så var våran destination en 7 timmars vandring.

Middagen ikväll hölls av Panying och Wang Yu och när vi kom till plats så satt Yu Li, David och Jaque som små barn i soffan och kollade på Batman Begins på den här gigantiska och ascoola tv’n som var 4 gånger så stor som Jockes skärm hemma, medans de vuxna lagade mat. Att se film på den här var helt awesome. Så en fet tv, är inte helt fel..

Närbildsscener där någon lutar sig över någon annan, var coolt att se för att de verkligen kändes som att man själv stod där.. Överlutad.

Panying lagade fantastisk kyckling som hon kryddade med Pepsi bland annat, helt galet! Men oj vad gott det var! Och Wang Yu serverade pork, som jag tror Joakims pappa skulle bli helt lyrisk av. Jag har lite problem med den här porkhysterin, men Wang Yu kan sin pork.

Leave a Reply

Your email address will not be published.