Dag 26. Finbesök

Idag var det lite jobbdag trots söndag, för att Fredrik som varit med och startat Spotify är här och föreläser för den lilla gruppen på fyra. Fredrik Niemelä och Wang Yu är vänner sen KTH och nu bjöds han hit för att snacka lite upplägg och svara på frågor.

Vi var först på kontoret så Joakim blev ganska snabbt klar med vad han inte hann avsluta i fredags och efter en kort stund kom David och Jaque. Strax efter Naim med Fredrik och därefter Wang Yu. Vi var inte fler än så på kontoret. Fredrik pratade om att han ville ha kaffe och jag erbjöd mitt rättvisemärkta snabbkaffe jag tagit med från Sverige och han svarade – Jag vill ha riktigt kaffe.

Ca en timme senare gick jag själv för att köpa mig en caramellatte och jag hade gladeligen köpt med en Classic till honom i valfri storlek med en bulle till, om han inte varit så arrogant när jag är givmild. Nej du, den gubben går inte! Komma hit och tro att du är nånting. Sure, du är uppenbarligen helt awesome men de hör inte hit. Innan den här incidenten märkte jag hur han skakade hand och hälsade på alla i kontoret, utom mig. För att jag är kvinna? För att jag inte är programmerare och därför inte värdig? Jag vet inte, så jag luskade inte i de. Jag stirrade istället lite ilsket på honom mellan skärmarna. Där fick han!

Leave a Reply

Your email address will not be published.