Dag 29. Inflyttning

Yes! Idag har jag konkat grejjer mellan lägenheterna i smogen idag. Sista svängen var trevligast då jag har klackskor i ena handen, Jockes resväska drog jag i den andre och på ryggen hade jag min kantiga bibliotikarieväska med en planta i som stack upp lite grönt.

Jag släpade dit allt under förmiddagen, lämnade allt i ett bombnedslag. Gick med Joakim till Esquires och par-fikade lite. Vi bläddrade i en varsin tidning och jag fick upp ett intresse för att plåta mode. Jag vill plåta iaf en catwalk. Så, jag måste lära mig min kamera lite tekniskt för att kunna få bra bilder. Då jag inte bara kan sitta där med en blixt hela tiden, eller? Jag vet inte, men jag ska plåta en catwalk och framförallt här i Kina inom en snar framtid. Kinesiska modeller breddar ut sig över alla runways nu, i samma hastighet som Bejing skyskrapor smälls upp. Staden har växt så de knakar de femåren efter OS.

Dock har kineser ingen koll på mode, de har jag märkt på gatorna här. Tjejerna är inga höjdare på att klä sig, men jag har hittat vissa. Så, jag håller på att samla bilder på allt jag tycker är tjusigt. Dock glömde jag fota tjejen på front-desk på p1 en dag då hon var shysst klädd i röd virkad tröja, med vit krage under, blågrå uppvikta stuprörs jeans och lite pojkiga skor. Åh, tok-avis.

Sen tillbaka för att organisera. Lagom klar tills att Joakim slutade, så vi gick ut och åt middag och sen hem och mysa ner oss. Bra dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.