Dag 91. Kamera och farväl

Idag när solen skiner och jag äntligen fått en kamera, så är min partner ledig.
Annat som hänt idag är att Anders åkt hem för att göra tentor i Sverige och tillbaka är han om två veckor. De blir lite tomt utan hans närvaro, då Joakim och jag började räkna in hans sällskap i lunch.

– Vad äter vi till lunch idag?
– Japanskt?
– Mm, de blir bra. Jag är hungrig nu, så vi plockar upp Anders och går..

Nu är han i taxin på väg till flygplatsen. Jag är tillbaka på de här med att erbjuda något att äta som vänskapsgest, så han fick min grapejuice som avskedsgåva . Hade tänkt ha den under dagen, då jag är på avvänjning från Ailis-fika varje dag. Gått över till frukt och juice!
Stackarn har slitit på programmeringsdelen häår, mer än sina studier.. Jag önskar honom alla lycka till.

Vi hamnade i reklamfilm

För ca två veckor sen skulle vi ut på lunch ca 8 personer. Jag och massa grabbar som vanligt. Tror inte jag varit på lunch med en enda tjej sen vi kom hit. JO, en nudellunch med Jeanette innan manikyren. Påvägen dit blev Anders stoppad av kinesisk finklädd tjej som ville ta hans bild. Han blev lite generad och obekväm av att resten av grabbarna stressade om scrum-mötet men jag var positiv. – Men joo, låt henne ta en bild nu. Hon vill väl bara bli fotad med en vit karl.
Jag trodde visserligen att de skulle gå snabbt och enkelt, men vi blev medtagna en våning ner och in i en liten butik vi tror sålde te. Helt plötsligt satt Anders och gratisjobbade i en kinesisk reklamfilm för te. Skulle titta på några provrörsliknande glasrör, en nå grönt algliknande jox , visa tummen upp och säga – Good! med en blick i kameran som ska ge intrycket av att han vet vad han pratar.
Det gjorde han!

Även jag hamnade i bild för att de visade intresse, men jag tror de hellre ville ha mer karlar i bild. De fick mig istället.

Leave a Reply

Your email address will not be published.