Födelsedagsöl på våning 86

ok älskling, nu går vi.Joakim och jag promenerade dom ca 200 meter till byggnaden och påvägen kollade vi loungen i Kerry Hotel.Kvällens klädsel
Vi möttes av ett härligt engelskt liveband, fick lite lugn jazzkänsla och allt var jäkligt snyggt. Vi gick inte in för att de stod en tjej med ett bord framför sig, som vi förmodade var gästlista. Men, nångång.

Påvägen därifrån kommer Naim utspringande och ropar på Joakim, han är den snubben jag pratat webdesign och grafik med på Jockes kontor. Han har designat hela nya olanserade siten för P1.cn. Han är vad dom kallar en “typisk Fransman”, men jag tycker att han har en bit kvar för att vara de. Dock kör han en keps hela tiden, som sitter högt på huvudet och är i samma material som min basker. Han kom ut och hälsade,men han satt med en tjej så han hade väl fullt upp. Han uppmuntrade oss att besöka de stället vi var på väg till, så vi gick vidare. Först gjorde vi honom medvetna om att vi är påväg ut med kontoret imorgon julafton på lite middag och lite krogrunda. Han var på!

Lite bilder från Kerry Hotel

Kerry Hotel ger damerna ett väldigt vackert damernas

Dekoratrion påvägen in till damernas på Kerry Hotel

Konst utanför damernas Kerry Hotel

Damernas på Kerry Hotel

Damernas

Lock för öronen bara i hissen påväg upp

Här brukar företaget äta lunch.. No biggie, just casualtyHissens siffror gick från 1 till 2, till 3 till 4 till 5 till 64, till 86 och sen var vi framme. Så otroligt fort! Precis som Yu sagt under middagen, men jag trodde han skämtade så jag bara skrattade. Yu är för övrigt en svensk kines, så han pratar flytande svenska. Men vi höll middagen på engelska eftersom att de flyter på bäst när Panying är med, men hon kan göra sig förstådd ifall hon måste.

Hissarnas utsida i byggnaden var dekorerade med guldmönster på speglar, men de var mer guld än spegel. Fin matta och revolvingdoors in till baren. Smala höga fönster, låga bord, bekväma fåtöljer, rökande människor, dansgolv men ingen som röjde idag, ganska tomt i lokalen, vip lounge längre bort dit jag förmodar att Svante kommer in utan problem.
Vi däremot, vi tog en tvåsitssoffa med ryggen mot ett fönster mitt emot baren. Jag bläddrade evigheter i drinkmenyn men hittade inget, tillslut tog vi en varsin lokal öl bara. Cider existerar inte i Kina och de kommer inte förstå vad du vill ha om du frågade efter cider.
De bad om ursäkt för att vi fått vänta så länge på ölen efter beställning, ca 10 minuter.
Han kom tillbaka efter ca 30 min för att se om vi ville ha något mer och började städa bordet. Han tog upp glasen och tänkte lyfta flaskorna, men upptäckte att vi har kvar ölen i dom. Han förstod nu att vi inte använder våra glas och nästa runda kom han utan glas.

Så fint..

Baren

En stor del av staden syns ju faktiskt härifrån

Jag gillade damernas inne på 86e också

Yes, handlotion och servetter..

Dörren in till toaletten gick upp av sig själv, så den hade inget handtag. Du bara puttade igen och vred om låset, så puttades den upp när du låste upp. Otroligt stilren design kan man göra med den funktionen, för handtag stökar ner. Handfaten utanför var trevliga, stora speglar och till och med en väldigt trevlig handlotion erbjöds ur fin pumpflaska bredvid pumptvålen.

De stängde av musiken efter en timme kanske och sen var de smått dags att börja ta sig därifrån, men vi fick två bärs i oss och en red bull då de slutar med kaffe redan efter kl. 18. Sen var det sovdags.

Leave a Reply

Your email address will not be published.