För Matilda

Ofärdig, men visst är den Tillas. Sitter och målar på den här när jag saknar henne :)

Jag åkte till franska Supermarket Carrefour med Oskar. Oskar är våran inneboende för stunden, likaså Albert som också kommit från Sverige för att styra upp lite grejjer i företaget. Vi klev ur taxin och promenerade längst parkeringen för att hitta en bankomat. Gick förbi några försäljare av strumpor, lite kläder och cd skivor. Och från tystnad drog den här låten igång i bra volym och kvalitet. My heart sank..

Återigen.. Vem ska dansa med mig på parkeringsplatser? Oskar verkade ointresserad. Matilda däremot, hon röjer sin morsas och sin egen begravning om de skulle dyka upp lite Sizzla. Som att hon skulle kunna låta bli?

3 thoughts on “För Matilda”

  1. Nu funkade lightbox på de stora bilderna i alla fall… Men dem ser man ju redan… Det är framförallt när du lägger upp ett galleri så där så att det blir massa små bilder som man skulle behöva det, och där verkar det inte funka än… Vilket galleri använder du för att fixa de där? Kanske finns någon anställning? Jag kanske kan hjälpa?

  2. Ps. Din dropdown meny är helt paj. Texten blir vit när man hovrar över den, och menyn fälls ner kätte konstigt… Men det kanske du redan vet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.