Third day Im Twentythree the Twentythird

Tack Matilda

Godmorgon

Idag den 23e december fyller jag 23 år. De har firats med tårta, glögg och rosé till hela kontoret! Visserligen var de ett julfirande, men äh.. petitesser. Jag berättade att jag fyllde år när jag hörde att tårta serverades, ordet spreds ganska bra så jag fick en hel drös oförväntade gratulationer. Satt och skrattade med lite människor under tiden Joakim satt på ett evighetsmöte med Yu från kontoret. Dagen började med att öppna present! Matilda hade skickat med en liten platt förpackning vilket jag misstänkte var konst, förmodligen. Och jag har i flera dagar väntat så nu var det äntligen dags, har inte fotograferat den då jag tänkt med om tillåtelse först. Men åh så innovativ hon är. Sen var det ärenden som skulle ordnas.
Naim den franskeUnder dagen på kontoret efter alla ärenden blev jag nyfiken på Naim, en fransk webdesigner som lärt sig ett fult ord på svenska. Efter lång tids lyssnande på att de är för vulgärt för mina öron har jag nu lärt mig det här ordet han verkligen hoppades att jag aldrig skulle slänga mig med. BULLFITTA. Tidigare visade han mig massa webdesignjobb han gjort och annat, han är skicklig. Han hade kollat min portfolio och gav mig beröm i toalettkön, därefter var jag hans bästa vän. Jag pratade lite med Panying också under evighetsmötet, eller Sofia som hon även kallas. Hon var med i den lilla gruppen som startade hela företaget. Vi pratade om att second hand inte finns i Kina, gick och hämtade kaffe till Jocke och snackade skit. Dagen tog slut och vi tittade på lite quake world inspelningar som Yu kört. Bland annat har han spelat och vunnit över en kille från skolan. Raket, för er som vet vem det är.

Middag hos Madamme Zou’s…

Beijing! På väg hem från middagenYu tipsade om stället när vi frågade om vart vi ska gå då jag fyller år, så han tipsade om de. Saker drog ut på tiden då vi hade så trevligt på kontoret, så klockan blev mycket och köket skulle stänga. Vi skulle ringt upp honom när vi var där, så att han kan beställa nåt gott åt oss, men klockan rann iväg då vi letade efter en öppen butik, vi besökte Jenny Lou’s. Han började väl oroa sig och så ringde han upp oss istället, nu insåg vi att vi inte kommer hinna. Så dom tog sig dit, beställde och väntade in oss.

Herregud vad Kineserna är duktiga på mat! Beafen var fantastisk och verkligen bara smälte i munnen, den rökta fisken var som friterad och teet på Jasmin och färska päron var de godaste jag någonsin druckit.
Nu, ska Joakim och jag upp i de högsta huset i hela Beijing för en drink. Enda upp till våning 86.
Ska dra på mitt partysmink och sen drar vi.

Kontoret bjöds på glögg bland annat

Dom här tre pratar franska, han till höger sitter bredvid Joakim

Sebastian, från Waxholm

Svante och Sebbe är väl dom två som, lite hör ihop
Joakim sitter här max fem minuter, sen försvinner han in på mötet igen som aldrig tog slut

Tjusigt bord

Mmm, liten bit av hemma

Stilrent..

De som satt här på sofforna var programmerare pch planerare, de andra satte sig ganska snabbt igen  vid sina datorer

3 thoughts on “Third day Im Twentythree the Twentythird”

  1. Grattis på dig Sanna, hoppas ni hare trevligt i Kina!
    God jul på er, hälsa Joakim :)

    1. Tack Ludvig! God Jul :) Joakim ligger här bredvid och sover men, han hälsar säkerligen tillbaka när han vaknar :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.