Sanna K’s Mega Super Awesome EventKalender

Eventkalender

Jag har själv hamnat i en sån situation där jag ska träffa en vän över dagen men vi saknar idéer för tidsfördriv. Tänk om man kunde hitta en sån där kalender där du bara klickar dig in på dagens datum, och så kan du se alla möjligt roligt som händer runt om i stan?

Självklart blir de lite narrowed down, eftersom att jag är jag. Så jag kommer inte tipsa om teknik och erotikmässor. Nej nej, men annat som inspirerar dig till att kanske ta upp symaskinen från källaren eller plocka ner gamla pastellfärger från vinden. Damma av bakmaskinen eller gå ut och fiska.
Med öppettider, priser och allt. Kanske till och med står de tips om var du hittar bästa käket i närheten. Vi får se hur de utvecklar sig!

Börjar med Muséum som Etnografiska, Medelhavs och Östasiatiska.

Det blir enkelt för att jag har programmet liggande här på bordet, så jag bara bläddrar igenom och skriver in allt jag själv skulle vilja se. Vilket är en hel del, så oroa dig inte för utbudet.. I slutändan när Eventkalendern är klar, så kommer de finns åtminstonde 1 event för varje dag minst 1 månad fram över, som kostar under 100kr.

Bilder från att jag själv varit där kommer dyka upp. Små tips och såna där “tänk på att” kommer komma upp när jag varit där, sånt som man omöjligt kan veta annars. Tex att ta med eget lås, att en hiss är trasig, att man lika gärna kan gå istället för att vänta 35 minuter på bussen osv osv.. Så de gynnar er att gå efter mig, om vi inte går tillsammans.

Det här är målet, men ha tålamod. Allting går inte på en eftermiddag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.