Ekovågen och Arga Brev!

Lite idéer om hur man skulle kunna göra loggan

ArgabrevEkovågen.se hoppas jag ska kunna bli en samlingssajt med en gemensam blogroll för flera bloggar med liknande innehåll. Hållbara livsstilar, ekologiskt, lantliv, second hand och hela de kalaset! Tanken är att vi ska vara ca 10 stycken flitiga hippibloggare. Någon frigan vore coolt, någon second hand expert, någon som syr egna kläder, någon som har höns, nån som har getter och grisar, en hel gård, nån som tillverkar egna smycken och säljer på festivaler.

Är du en hippi som bloggar så hojta till!
De senast skrivna inlägg kommer synas på startsidan, och det är lite tvång på att bilder ska vara med i varje inlägg.

Argabrev.se

Argabrev.se var också en rolig idé jag hade. Men den ligger på paus för nu, tanken var att nånstans kunna få utlopp för all min frustration mot företag och organisationer, så de passade perfekt med öppna brev. Men jag vill ändå inte fördärva sannak.se helt med massa gnäll.Och jag vill ha svar på dom här sakerna jag är så frustrerad över, tex Bodyshops kampanj mot trafficking. Den störde mina nerver nåt så förbannat ett tag, men jag tog ut de på brudarna i butiken istället. De gick jätte bra dock för deras sida, för jag återkom senare i veckan och skrev under.

På argabrev.se ska alla kunna publicera sina arga brev och svar de fått. jag har inte listat ut än om det ska vara lite community aktigt och attan ska registrera sig, sen gör man en grej av vem som skickat flest arga brev osv osv. Eller om det ska vara mer anonymt som bikt.nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.