Projekt: Brottskod 5101

Dom här bilderna har jag skickat vidare till Victoria, som har en större plan med dom.
jag gjorde först en skiss i pigmentbläck under mötet, sen skannade jag in dom, vektoriserade, förfinade genom att markera och flytta/förändra bokstäverna så att hela intrycket av loggan blev mer kompakt och sammanhållen.

Vektorisera: Innebär att du sätter ut små punkter runt alla kanter, som du använder för att manipulera med vit eller svart pil i verktysglådansom oftast sitter till höger. Är den inte där tryck på Window/Visa och sen Tools/Verktyg. Du kan dra i dom punkterna för att göra bokstäverna kurvigare, eller du kan bara boxa en en bokstav och flytta på den eller förstora/förminska. tekniken lär man sig av att nöta, finns inte så mycket annat där till. Det här gör du lättast i Illustrator genom att öppna en bild, tryck Object > Livetrace > Tracing Options > Livetrace med. preview.

Bra inställningar för att få fram lagom mycket linjer

Max Gnippings orginal, Brottskod5101Idén till loggan var inte min, utan Max Gnippings så han ska ha all ära för den coola utformningen. Mitt problem nu är att Victoria inte är helt nöjd, förrän jag plockat bort det vita inuti bokstäverna. Jakten på den perfekta transparency tutorialen startar.

Brottskod 5101 jpg

Brottskod 5101 png

Leave a Reply

Your email address will not be published.