Konst-lov

Penslar från Bokhandeln

Litet rum för japaner blir min minimalistiska bildsal. Normalt vis ockuperas det här rummet av min mammas besök från en annan världsdel, men nu är de bara jag. Fick mitt material överlämnat till mig imorse, så idag blir de mycket färgläggande på Rammakeriets gamla baksidor för tavelramar!

Jag sitter nu och äter min frukost vid öppet fönster och ett gammalt köksbord i gäststugan. Förlåt, gästrummet.
Högen med stuff bakom mig rör mig inte i ryggen, då jag sitter och tittar på den stackars humlen som håller på och lämnar oss för säsongen. Men jag trivs. När jag äntligen tvättat och öppnat fönstret, diskat ur min tekopp som använts flitigt som en askkopp ett par säsonger, hämtat en Corn Flakes m. mjölk (Ingenting jag äter vanligtvis, men de var ju en klassiker när man bodde här i 20 år. Vissa ränder går väl aldrig ur. Har till och med haft socker i mitt te ett par gånger under vistelsen, för sakens skull.)

Min minimalistiska bildsal

Akrylfärger med 3D effekt, 80kr/st på Kreatima

Acrylic Modeling. Den kostar 80kr på Panduro Hobby, och gör att du kan bygga saker på tavlan. Berg kan få lite höjd och hus kan få en shysst yta på fasaden tex.

Locket på min låda för håraccesoarer fick bli en helt perfekt palett att kladda akryl på. Dn används fortfarande som lock när färgen torkat.  Jag gillar de :)

Generöst med färg öppnar mitt sinne, kan inte slappna av annars om jag hela tiden måste oroa mig över att de inte räcker till.

Askkopp, tekopp, cornflakeskopp..

Saknar guld och brons till samlingen