Sanna K Design tar fart nu

Paintingday

Jag har mycket inlägg jag borde skrivit, tex om alla landen och mina bästa trädgårdstips. Som tex damsugarludd till tomatplantorna, måla stenar svarta och bygg en mur av dom eller bara lägg dom som en krans runt en rabatt, så har du varm jord tidigare på våren.

Min potatis och lökodling vart bäst i år, mycket annat dog. Typ, de mesta. Mina bästa potatisknep är att täcka runt plantorna! Täck så mycket att du börjar oroa dig över att du överdrivit. Täck potatisen med vad som helst, den kommer alltid upp. Jag själv har täckt mellan plantorna med allt från surt barr och mossa till vass från viken. Och jag har aldrig sett så lyckliga potatisplantor!! Kom ihåg att potatis kan växa upp genom 60 cm halm. Du kan vända upp och ner på en grästova och sätta en potatis under, och den kommer skicka upp en planta.

Men jag har nya planer för både mitt liv vilket såklart påverkar hemsidan. Här kommer de ske en väldigt drastisk förändring. Jag har helt enkelt bytt mitt fokus.
Dags att börja jobba! Just nu är jag mittt uppe i jobb, så jag har inte så mycket tid för sannak.se men, såfort jag är klar. Jag jobbar medans jag äter och sover i princip, så de skall nog bli klart inom en vecka. Sen får ni se! Tills dess måste jag hålla de hemligt, för att de blir bäst effekt så.

Efter att räven tog mina fåglar på midsommarnatten så har jag tappat min lust.. Jag saknar dom fortfarande och jag blir så ledsen av att tänka på de. De var mina vänner. De var med mig i trädgården varenda jävla dag!! De var så mycket mer än bara matfåglar. De var mina tjejer. Så jag tänker satsa på Sanna K Design nu istället. Visa världen att jag kan göra den nytta när de kommer till grafik. Watch me.