Svenska Hollywoodfruar

Montezami

Påvägen till Uppsala hittade jag den här tidningen. Hade inget bättre för mig, så jag plockade fram intervjun. Självaprogrammet “Svenska Hollywoodfruar” har jag inte sett och jag vet inte vilka som är med men jag har massa åsikter! Anna Anka har jag tyckt om sen jag såg henne på Skavlan. Hon sålde hela sitt koncept förbaskat bra upplevde jag. Kokar man ner allt hon säger så handlar det om att ge och ta. Att uttrycka vad man vill ha, och göra vad du kan för att ge din partner vad han/hon uttryckt. Hur kan de göra henne korkad?

Montezamis blogg gav iaf nåt


Oimponerad av bloggen och det var för stora bilder överallt, som dessutom var dåligt skurna så jag orkade inte konsumera så mycket av allt innehåll. Dock hittade jag en bild jag tyckte mycket om, whats-her-names klädsel. Vägrar nog säga outfit.
Dom breda klackarna med den tröjan var skitnice, och sen till de ett par riktiga kvalitetsjeans. Riktiga kvalitetsjeans uttrycker jag för att enligt min bedömning ser materialet rejält ut. Inget stretch och skit utan de är såna där byxor du lägger dig i ett vattenfyllt badkare för att få på dig. Och det är värt att lägga 40 minuter i butiken på att få knapparna knäppta, för att om ca 6-8 månader så sitter dom perfekt. Och du blir superhothothot i dom, de blir som handen i handsken eller korven i skinnet.
Jag hoppas jag inte förvirrar er av att jag då och då tycker om att prata om kläder, men jag har aldrig hävdat annat. Jag är stormförtjust i kläder! Har jag alltid gjort och kommer troligen alltid att göra. Jag dock hatar mode, det är en helt annan sak. Trender och mode är enligt mig skitkorkat och helt påhittat för att sälja dig sånt du inte behöver. Folk som faktiskt kallar sig och vill vara trendiga är enligt mig dumma i huvudet. Så, lite rått uttryckt.

Jag lärde mig igår av p3 att man får förolämpa olika typer av människor i sin egen ras, men inte någon utan sin ras. Du får inte skratta åt mörkhyade som blonderar sitt hår, men du får skratta åt och håna svenskar med dreads. Så, då kan jag bannemig skratta åt och håna modemänniskor.

Montezami i sig

Hon är ju asskön! Hon tycker att tofsar är för tofsiga men att tazzels är elegant. Hon har basunerat ut att i öknen hittar du sand och då är det dags att börja promenera. Att titta ut genom träpinnar ger mycket för stjälen och att kallt vatten ger en känsla av kallt. Hon är ju fantastisk! Hon har prytt sitt hem med 80 tofsar och hon känner ändå att de inte räcker till. Hon fick frågan i en intervju “Är du överklass nu?” -Jag tillhör inte någon klass sa hon. Klass är nåt som defineras efter hur du beter dig och om du behandlar andra illa, så har du inte klass oavsett hur rik du är.

“Pengar köper inte klass” – Maria Montezami

Leave a Reply

Your email address will not be published.