En liten foto idé

Sprang på den när jag sökte efter Andy Warhol och Marilyn Monroe i ett och samma foto

En väldigt vacker idé jag sprang på när jag sökte efter Andy Warhol och Marilyn Monroe i ett och samma foto, vilket jag inte hittade. Men den här bilden fastnade jag för, bara idén. Inte utförandet. Jag gillar idén med att det är en kvinna tillsammans med livlig textil och hennes kropp är gömd i bakgrunden, men jag hade dragit idén åt ett helt annat håll.

Smink: Sminket är fel. Antingen ska de inte vara där alls, eller alternativt sotig make-up från en hård gårdagskväll. Men absolut inget tjusigt barbieaktigt cover-face smink som i pouder och foundation.
Hår: Hennes hår skall vara oborstat sen två dagar och utsläppt, men luggen bakåt på båda sidorna av ansiktet in i en klämma. Bort med allt det där “vackra” och gör den lite rejäl och hård istället. Hade önskat mörkare hår, lite Penelope Cruz vore nice.
Bakgrund: Bakgrunden vit, istället för svart och tyget svart, håret får inte vara lika mörkt som tyget, men de ska vara lika.
Accesoarer: Bort med handskarna och måla korta naglar i samma färg som håret.
Bildäcket: Tas bort eller byts ut till en.. Hm, I dont know.
Position:Hela hennes pose skulle vara nåt som du ser i introt till en balettshow. Mjukt och försiktigt, oansträngt men rörligt. Armarna i en sån klassisk vacker böj eller aggressiv dans!

Leave a Reply

Your email address will not be published.