ANNONS: Sanna K’s Bäversafari!

Bävern simmade förbi, men vände om för attack.

Sanna K’s Båtåk var en affärsidé som saknade marknad. Men här är min nya och snäppet bättre, men typ likadana idé! Enda egentliga skillnaden är att, här har vi ett mission! Nu är det inte bara att slacka runt i båten och äta rabarberpaj och hinka bärs, utan nu är det bäverjakt!

Kom och jaga bäver med Sanna K!

Det bär av strax innan solen går ner för berget ca 20:00 och vi återvänder strax innan 22:00.
Vi kommer inte lämna bryggan mer än 150m då jag inte riktigt litar på årorna. De har skett en viss förruttnelseprocess i handtagen och de kortas av hela tiden ju mer de används, de lossnar liksom små flisor.. Så jag bokar bara en tur i taget då jag måste göra en ny bedömning på ifall årorna klarar en till eller inte. Men jag är ganska säker på att de i nuläget klarar två turer.
Skulle vi få syn på bäver så är det en minutkostnad på 125kr, alltså utöver en startavgift på 90kr.
Alltså inte dyrare än en gröna lunds spelning eller möjligtvis ett par bärs på en parkteater.

Båten är lite uppgraderad!

Idag har vi till och med en gammal lattekopp i papp från nåt 7 eleven vi kan ösa vatten med om olyckan skulle vara framme. De gröna algerna som klättrar upp och ut från undersidan av golvplankorna är inget att oroa sig för, men du bör kanske inte sitta allt för nära. Och lägg gör guds skull ingen väska på golvet, de där fläckarna blir du aldrig av med! Jag vet heller inte hur pass farlig den här bävern är, så de gäller att komma förberedd. Jag packar någonting att kunna slå ner honom från båten med ifall han skulle attackera.

Bävern simmade bort

Bävern simmade tillbaka

Viktig information: All betalning sker svart i vassen.

Boka genom att fylla i kontaktformuläret.
Ämne: Bäversafari
Säsong: 01 Juni – 31 Augusti

Leave a Reply

Your email address will not be published.