Fiskarna inspirerar

Fiskare i viken

Otroligt inspirerande grabbar som var nere vid bron och fiskade. Man blev lite avundsjuk på de häftgia små "båtarna" och deras helt fantastiska tålamod.

En dag tittade jag ut genom fönstret och såg det här. Jag hade ingen riktig aning om vad det var jag faktiskt såg, men de blev lite klarare när de kom närmre. Jag tittade på dom ett tag och blev så frustrerad och nyfiken för att jag kunde verkligen inte lista ut vad fasiken det var jag tittade på. Vad i helvete sitter dem i?

De låg där i princip i hela dagen och jag förmodar att de var ute efter öringen. Jag ville så hemskt gärna gå ner till bryggan och bjuda dom på varmt kaffe, men de saknades ur skafferiet den här dagen. Vilket är otroligt typiskt, eftersom det är nånting som vi vanligtvis har tillräckligt av för att kunna bjuda en hel bataljon. Slutligen så kom vi iaf fram till att de hade uppblåsbara småbåtar där man paddlar med fötterna. Jag blev imponerad av dom här grabbarna för att de faktiskt spenderade en dag i den lilla båten. De måste ha varit otympligt att kasta därifrån och säkert kallt, men dem gjorde de ändå! Det är inte alla människor som väljer att spendera sin lördag på det här sättet. Men dessa gjorde, så de har charmat mig ganska ordentligt. Jag hoppas de kommer tillbaka igen och då ska de bannemig få kaffe!

Ekotipset: Fiska din egen fisk..

Leave a Reply

Your email address will not be published.