General knas och Syster sol på Kägelbanan

image

Syster Sol i en skitporrig outfit och General knas i ett rött fiskenät. Vi kom in på Kägelbanan 22:30 och då hade generalen redan spelat i en halv timme. Vi letade snabbt upp en plats att dansa på, Tilla gick och köpte bärs medans jag gungade med till 12timmar mörker och 12 timmar ljus.

Hon kom tillbaka och jag hade bestämt mig för att jag inte var nöjd med vart vi stod, vilket var bredvid en papperskorg bakom några som är betydligt längre än oss. Vi arbetade oss högst upp och längst fram. Vi tittade ut över folkhavet och såg artisterna jätte bra, och där röjde vi dansgolvet. Syster Sol kom upp på scen och jag reagerade på en av hennes låter som lät väldigt likt Nile City Introt. Hon var superporrig verkligen, och hon till och med rullade höften i Generalens skrev när han var uppe på scen tillsammans med henne. Damn, de var fint att se.

Syster bjöd också upp 8 stycken andra brudar som var sjukt grymma på vad dom gjorde. De kom upp och showade, dansade och “droppade lite beats”. Näe förlåt, jag ska inte en försöka mig på såna där uttryck. Framförallt när jag inte ens vet vad de betyder.

Men all in all, fantastiskt kväll! Och jag nöp generalen i rumpan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *