Peace and Love 2011

Vi på vårat biltak under peace and love festivalen 2011
Joakim och jag i Langoskön

Vi är diskreta  i langoskön

Joakim och jag har varit på Peace and Love två år i rad tidigare som funktionärer, men då har vi åkt med vänner. I år åkte vi ensamma, så de var lite annorlunda och vi visste itne alls vad vi skulle förvänta oss av en festival utan att komma dit med ett camp. Första året var vi camp Mac. Guyver för att vi hade allting från sax och silvertejp till rotfrukter och chilisås med oss.

Men iår träffade vi på ett jätte härligt par som vi drack en hel del öl med. De dök upp på samma gräsmatta vi valt att ställa bilen vid, de sov också i bilen trots att de hade ett tält uppställt, de läste också bok i sina brassestolar på gräsmattan på morgonen osv osv.. De kunde ju inte vara sant! Vad är oddsen?

Så ensamma var vi ju inte, och de skulle vi nog inte känt oss som oavsett med tanke på att de var 45.000 andra människor där.

Funktionärsjobbet är superkul och vi har en helt fantastisk arbetsledare, som vi tänker komma tillbaka till nästa år. Vi hoppas bara på att nästa år få lite shysstare band, så vi får gå genom grinden hela festivalen utan att behöva ljuga vakterna rätt uppi ansiktet.

Tack Henrietta för att du fotat Joakim och mig.

Men här är dom!

Leave a Reply

Your email address will not be published.