Min äppelmos flödar

Piratmosen flödar

Jag kokade äpplen hemma som jag plockat från Tyresö Slotts park, fallfrukt såklart. Eller har jag som pirat plundrat dom från träden? De vet man aldrig. Jag fick ihop tre såna där giantiska, är det 2L eller 3L’s burkar. Så 6, eller 9 liter fick jag ihop! Känner mig ganska askorkad som inte har en bild på dom, med deras fina etiketter. Men jag hittade två bilder någon tagit med en smartphone, så lite kan jag visa iaf.

Äppelmosen gick till Tensta Marknad där UNG PIRAT hade tält och delade ut “Gratis är gott våfflor” med kaffe. Jag önskar jag hade fått vara där och göra lite vackra skyltar, hålla borden rena, ta dit lite egna böcker osv. Men, jag hade annat för mig.. Och de andra klarade de så jäkla bra utan mig. Bra jobbat pirater!

Och tydligen så är det piraterna själva som mumsat i sig äppelmosen då den inte riktigt tycktes gå åt till de kinkiga barnen i Tenstas, som kanske hade önskat sig en lenare äppelmos full av färgämnen och kemikalier. Sorry guys för att jag svek er genom att ge er riktig mos istället. De blev alltså hälften kvar och den ville dom inte att jag skulle ta med hem, de blev alldeles bestörta när jag lyfte ut burkar från kylen på kansliet. Så, jag lämnade piratmosen till piraterna. Annars kanske de hade kastat mig i havet.

Min äppelmos flödar

En liten burk päronmos till de äppelallergiska

Leave a Reply

Your email address will not be published.