Sanna K – Supertanten

Hur mycket tant? 5,7 av 9

Underbara Elin Ek

Fuck yeah

Den stora rubriken gjorde mig varm i hjärtat och äntligen hade jag ett quiz framföra mig där jag inte behöver fuska mig till att vara “en bra kompis” eller vad de nu kan vara. Jag har genom all FRIDA-quiz gissat vad som är shysstast, kollat resultatlistan anpassat mina svar. Än idag kommer jag ihåg en fråga “skulle du säga till din kompis som ska köpa en ny bikini, att ta den hon är snyggast i och sen hjälpa henne att välja ut den?”
Min tanke här var inte – Nej, för att jag vill ju ha alla killarna. Utan min tanke var att – Ja! Fyfan vad pinsamt att gå med en kompis på stranden som ser töntig ut. Sure, det är egoistiskt, men inte så att de skadar någon..

I andra situationer så ljög jag för mig själv för att få ett shysst resultat som sagt, tex om att vara en bra resekompis. Skulle du packa en extra tandborste ifall hon glömmer? – Ja, svarade jag. Men vem fan skulle göra de?!

Underbara Quiz

Det här quizet däremot, svarade jag bara rakt ut från hjärtat. Ja, jag skulle säga till ifall någon tränger sig i kön och jag skulle inte tränga mig själv oavsett hur bråttom jag har. Skulle dock kanske kunna be snällt om att få gå in före.
Ja, jag säger till om nån har fötterna på sätet, ja jag köper bara egenbakat i bagerier och desamma gäller bröd i butiker (bara riktigt bröd), petig med hur kaffet ska smaka, kör tygpåsar istället för att köpa plastpåsar, plockar svamp och kokar egen sylt på bär och frukt jag plockat själv. Lagar gamla kläder istället för att kasta, handlar second hand..

Du kunde också mejla in och få boken som Elin Ek skrivit. I want it. Det skulle kännas så bra! Så mycket skit jag får höra om att jag “bara ska hålla på” när jag bara tycker att rätt ska vara rätt. Boken hade gjort att jag känner lite, ja visst- Men de är värt de! Lite bekräftelse på att tant är positivt och inte bara snobbigt. Men jag är så klart stolt över min livsstil, jag bara önskar att någon annan kanske är de också.

Gode gud, jag vill ha den där boken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.