ANNONS: Sanna K’s Båtåk

Sanna K’s Båtåk

Det vore en helt underbar sidebuisness för mig. Ro runt folk i viken två timmar för två hundra kronor. Då får hon/han chilla lite i solen, läsa bok och kanske meta om lusten finns. Typ dricka öl medans jag ror, serverar ny öl, och då och då erbjuder rabarberkaka och kaffe. Jag kan nog bli duktig på att ro en båt.
Om man bortser från att jag backade rakt in i de gamla pelarna som tidigare hållt en kaj och nästan backade in den där Utter D55an längst in i viken, så klarade jag mig ganska bra.
Vi klev i land vid gamla kvarnen i Uddby, vilket tidigare i sin historia varit otroligt välbesökt. Svårt att tänka mig nu att det här var en hamn för handel tidigare. Nu är det ju bara pensionärspar som kommer dit för lite snogging vid en lugn och fin vik.

Första kunden får åka gratis!
Kanske du blev mer övertalad när du ser den fina båten!

SannaKs Båtåk. Kom ihåg Titanic när jag berättar att det här är jätte säkert.

Nå? Vill du boka en tid? Kom ihåg bara att du måste sitta jäkligt still, annars välter den. Jag lånar ut flytväst men ta med din egen nödvisselpipa och läs igenom manualen till den innan du kommer till Båtåket. Vill också nämna att jag själv kan inte simma, så du kanske måste hjälpa mig in i land ifall olyckan skulle vara framme. Då vi bara har en flytväst och jag ger den till kunden. Behöver du själv hjälp så får du helt enkelt kalla på någon annan, jag kommer bara försöka ta mig i land. Så, på egen risk.
Men du är välkommen!

Vi hörs! sanna@sannak.se

annaK's Båtåk