Du som vill spränga våra barn!

Dags att sluta nu!

Ja, VÅRA barn.. Hur barnlös jag än råkar vara så, i ett välfungerande samhälle så behandlar vi andras barn med samma respekt, uppmuntran och hjälpsamhet som om de vore våra egna. Sen kanske de krävs att vi har egna för att veta hur vi gör de bäst, men vi gör vårt bästa.

Vad i helvete håller du på med?!

Uppenbarligen så har du ett problem med nånting här i samhället, så nu ska jag klura lite på vad de kan vara..
Har du inga pengar? Har du inga egna barn? Hade du en fruktansvärd upplevelse med 4åringar tidigare i ditt liv? Har du en konflikt med någon förälder som förtjänar att straffas? Är det här en väldigt vad vet jag, socialdemokratisk kommun och att du ska sätta stopp för de? Hatar du helt enkelt bara barn? Fick du inte gå i skolan? Tycker du inte om föräldrar som arbetar och sätter barnen på dagis? Eller får du sexuell tillfredsställelse av orsaka oro, lidande, ångest och smärta hos vanliga familjer? Är du avundsjuk på familjelivet?

Vad är ditt jävla problem?! Och hur i helvete kan du tro att det här är lösningen?!

Fyfan vad du har gjort mig förbannad! Vem fan är du att spränga barn ditt jävla rövhål?

Mmm, såhär tänkte jag en stund. Tills de kom fram att grabben är ju bara 15 år.. Nu har jag absolut inga gissningar. Jag är inte ens arg..

Men ok, vi gör såhär..

Kom över till mig, jag bjuder dig på lite Bäversafari (Ja, du får åka gratis i lite utbildningssyfte..) Jag kokar kaffe, om du inte föredrar öl. Vi käkar paj.. Och så kan du få lugna ner dig lite. Vem som helst kan väl lista ut med arslet att du inte sover om nätterna, troligtvis äter dåligt och sällan är ute och rör på dig. Jag har nämligen svårt att tänka mig att någon som rör sig ute i naturen och uppskattar livet, skulle få för sig att gräva ner en sprängladdning i en sandlåda och fästa en annan vid ett fotbollsmål.

Du måste verkligen, verkligen, verkligen sluta med det här. Jag vill dig inget illa, jag tycker synd om dig för att du måste ha ett helvete i ditt huvud. Men på riktigt.. En människa till en annan. Det här är inte lösningen.

Dagens Nyheter. 1
Dagens Nyheter. 2

Nu har de hittat ytterligare en i skogen nära en lekpark. Nu börjar jag bli arg igen. Inge bäver för dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.