Söt bakelse vs. Domino i bröllopsklänning

Studentdagen för mig var rätt galen, och jag hade valt min klänning supernoga flera veckor i förväg och jag visste att japp, nu är jag definitivt snyggast på hela stället. Jag Äger den där studentdagen i min Ida Sjöstedt bakelse. Men dagen blev inte perfekt trots de, för jag sumpade min studentmössa från flaket korsningen Götgatan och Folkkungatan. Så de är ett deprimerande område för mig att passera, än idag..

Inte bara de. Jag var heller inte snyggast, men lätt att jag kom på en säker andra plats. De var en annan tjej, som hade en ännu snyggare klänning, som dessutom inte kostat henne 1300kr. Jag vet inte om klänningen var snyggar iofs, men åtminstone så var hon snyggare i sin klänning än vad jag var i min. Det här kan väl diskuteras i evigheter, men vi kan väl säga att. Jag hade konkurrens.

Hon dök upp i en kritvit fodralklänning klädd i spets, men den väldigt BH-lik överdel till. Den var tight och rejäl. Till de här, kort blonderat hår i en studentmössa. Vi hade rätt lika frisyrer och vi båda gillade spets, så lite likheter hade vi.. Men jag körde nylonblanka ben och hon körde tätt vitt. Fuck, där var hon coolare. Hon var som Domino på sin bröllopsdag. Damn. Hon vann. Jag var för söt, hon var cool. Coolt är alltid bättre än sött. Att jag aldrig lär mig..

Studentsäsongen för mig innebär hårt jobb

Varje studentsäsong, dvs typish maj så går jag igenom alla populära butiker och jagar den här klänning. Jag tänkte mig att det var en Ginatricot klänning, men var inte helt säker. Jag sprang runt och frågade, men har aldrig nåt hittat. Det här var 2008 och jag har gjort samma dans varje säsong utefter de.
Fuck! Min garderob är inte fulländad utan en vit spetsklänning, exakt som den där. EXAKT som den där. Jag till och med smygfotade henne, för att kunna sy upp en liknande klänning själv ifall det visar sig vara helt omöjligt. Nu i efterhand, varför gav jag inte ens henne en komplimang för klänningen?
Tänkte ge de fem års letande, snart är tiden ute.. Men, det ser ut att lösa sig. Jag kan möjligtvis få köpa den. Då får jag lite ro i garderobssjälen.

Vågar inte publicera smygbilden, men visst om jag får tillstånd.
Och ta nu gode gud allt jag säger med en nypa salt om vad som är bättre än vad. Jag kanske inte står för de imorrn, vem vet. Jag tycker lite olika beroende på vad klockan är och vilket humör jag är på. Kom ihåg att alla mina inlägg är kantade utav ett “Tycker jag”

Cybergymnasiet Kvarnholmen

Leave a Reply

Your email address will not be published.