Syfestival 27e september 2010.

Garn fotat på Älvsjös Syfestival

Välkommen!

Bättre sent än aldrig, men visst var jag där! Jag åkte dit för att mätta nyfikenheten och kanske lära mig nånting. Men, jag var inte så jätte imponerad faktiskt. Lärde mig dock att, näe.. Ingenting.

Jag gillade vissa saker att titta på, som tex de stora säckarna innehållande garn. De var vackert, men annars så kände jag inte mig särskilt berikad på vägen hem. De sålde mycket krimskrams och skräp som inte hade med nånting att göra, typ smycken. Men jag köpte lite krims krams, såklart.. Föll ner i fällan.
Tråd och halsband att göra egna smycken av! Jag kände att de var kvalitet och att jag aldrig skulle orka ta mig iväg för att köpa in. Så, nu har jag möjligheten att skapa lite Sanna K Design om jag så behagar. Har inte så mycket pärlor och såna små vackra ting, men jag har många många kg Saltå Kvarn makaroner i källaren och många många meter tråd!
Först till kvarn och se till att ingen blir ihjältrampad i rushen! Lättast är väl iofs att bara beställa via min obefintliga webshop. Men struntsamma, de blir ändå inga makaronsmycken. Vem fan skulle ha de på sig? Men jag kommer inte neka dig om du nu trots allt skulle visa intresse. Alla får ha på sig precis vad de vill, men feminina väskor på killar har jag lite svårt att förstå. Det är allt. Då kan han nog hellre bära ett makaronhalsband.

Leave a Reply

Your email address will not be published.