En första kund!

Blå basker från Noa Noa

Visst är det väl bara lite försäljning på Tradera, men det känns som något mycket mer. Därmed tänker jag nu låtsas att jag har en second hand butik online som “öppnat dörrarna”!! :) Det blir lite roligare att gå igenom allt krux för att få saker o ting sålda om jag får gå in i rollen av att vara en butiksägare, jämfört med att bara göra jobbet utan titeln. OM jag hade en riktig butik skulle jag vilja att lokalen är trivsam, att alla saker är rena och luktar gott. Allt skall vara struket och hyllorna fint sorterade.

Naturligtvis en liten soffgrupp för den obligatoriska te och kaffe pausen vid beslutsångest. Det blir lättast att fatta beslut sedan när man fått möjlighet att pausa allting en liten stund. Ner med alla kassarna på golvet, korgen åt sidan, ner med rumpan soffan – men tyvärr, inga fötter på bordet. En sån skylt får jag nog sätta upp. Också en sån där “Ät gärna, men inte här!” tillsammans med “Vi får vara här inne” som har illustrationer av olika hundar på.

Okej. Tillbaka till nuet.

Det var en fin blå basker med brodyr på från Noa Noa som vart lite poppis och dubblades i pris under auktionen. Första varan såld! Yey! :)

https://www.tradera.com/profile/items/5062469/Syffelstr%C3%B6ms

Visst är jag medveten om hur ingen big deal det är egentligen med tanke på hur många säljare som finns på tradera och hur enkelt det är. Men att få driva butik har varit en dröm sedan jag var 10, så att ha lyckats sälja någonting ur mitt eget valda utbud känns som en milstolpe! :) #detblirvadmangördettill

Om jag nu går in i rollen av att vara en seriös butiksägare, så kan det knappast skada försäljningen :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.