Solhatten är underskattad

Dagens vibe kallar jag “Lika ball o feminin, som bekväm och redo för whatever”

Visst kan man onekligen se skitball ut i solglasögon. Det går dessutom inte att förneka smidigheten i dom, jämfört med en solhatt.

Dom fyller väl sina egna syften men solhatten har börjat ta över i min vardag märker jag. Anonymiteten som uppstår när man har ögonen bakom en reflekterande mur av plast är något jag sällan eftersträvar när jag är ute o rör mig. Motsatsen, där jag ser så många ögon par som möjligt, uppskattar jag när jag är ute o rör mig.

– Hej!
– Hej!

O så känner man sig lite mindre ensam.

Bakom glasögonen kan man gömma sig, men under hatt kan man bara söka skydd. Min solhatt är jätte fin o blå. Dessutom randig, så det är lite svårt att använda just den här regelbundet, men jag har börjat anpassa plagg efter hatten. Märker mer o mer hur mycket jag trivs under min lilla solhatt. Faktumet att jag hellre byter till andra kläder än till annat solskydd, skvallrar om att förändringar är på gång.

Snagg, hyfsat osminkad o solhatt. Det är min sommar vibe 2021. För att få lite mer sväng utrymme tänker jag hålla utkik efter en svart hatt i liknande modell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.