Om

Jag som skriver och fotograferar heter Sanna Kallioniemi. Du kan hitta mig på sannak.se också, där bloggar jag mer om Slow Fashion, Konst och Fotografering. Mig själv alltså. Dagens Vibe däremot, är tillägnat dom människor jag växer av. “För delat är dubbelt” är lite mantrat här på Dagens Vibe. Dvs, det finns ett mervärde att hämta i allt man lärt sig, genom att berätta om det.

Dagensvibe.nu är skapat helt i syfte för att jag skall kunna dela med mig av alla människor jag träffat och platser jag besökt, varifrån jag känt att jag växt lite grann. Växa kan man göra på olika sätt. Man kan bli rörd av någons historia, inspirerad av någons metoder, få kraft ur eskapism eller känna sig otroligt imponerad av någons drivkraft. Allt det gör att man växer, för att livet i sig blir plötsligt lite mer spännande. Man blir lite mera sugen på att vara här och göra mera.

Den här sajten är inget mindre än rena HYLLNINGAR till livsstilar, böcker, produkter, företag, och skapare. Idéer, drivkrafter och drömmar. Konst och kläder – genom reportage och recensioner.

Mvh Sanna K

Ett självporträtt i hemmastudion, 2021, med scarf lånad från fixastilen.nu.

“Känner mig rättvist porträtterad i Sannas reportage.”

Caroline, från reportaget om Källinge Gård

“Det är fint att se ett reportage om något jag bryr mig så mycket om.”

Annika, från reportaget om Roslagsfår på Tynningö

“Sanna K’s portraits are indeed very potent.”

Fiona Leigh, Writer, Ireland