Nära samspel med hästar

Bok Nära samspel med hästar, den finstämda kommunikationen. 2018

Författare Amelie Ehrensvärd Cardell och Susanne Martinelle

Dessa två kvinnor har verkligen gjort sig förtjänta utav våran uppmärksamhet. Den här boken är resultatet av ett långt liv med häst, en stor kärlek och respekt till dom samt en genuin önskan att sprida ordet. Dom är inte vilka hästälskare som helst,

Omdöme Vill summera deras budskap till att din relation till din häst blir vad du gör den till. Boken inspirerar till att försöka igen, göra bättre, lyssna ännu mer på hästen, hjälpa hästen med ännu tydligare kroppspråk, ge hästen mera vila, mera kärlek, mera av allt. Att läsa hur alla människorna dom träffar tänker, längtar man ännu mer än man redan gjorde tillbaka till stallet. För varje möte man läser, växer drömmen i en ännu mer om att skapa en relation med hästen där små hjälper är allt som behövs för att man tillsammans skall kämpa framåt över nästa hinder.

Motivering Att vissa diskussioner måste vinnas så att inte hästen tar över, men att man inte måste vinna allt till varje pris. Att hästen försöker läsa av en själv lika mycket som man försöker läsa den. Att hästen blir stressad om du är stressad. Det här är bara en bråkdel av Öl visdom som ligger bland dessa sidor. Fantastisk läsning.